mandag 5. oktober 2009

ENDELIG... - JULEMENY:

JULE TAPAS
RIBBE, MEDISTERKAKER, SOSISSER, KJØTTBOLLER, SURKÅL,
RØDKÅL, BRUN SAUS, LØYROMTOAST, SYLTE, RØYKET
LAKS I LEFSE, GRAVET LAKS MED SENNEPSSAUS, POTETER,
NYRØRTE TYTTEBÆR, FLATBRØD
kr 335,-

3-RETTERS
BACONSTEKT JULETORSK MED RØDKÅL, SPINAT OG SOYA/INGEFÆRSJY

FILET AV ELG MED SKOGSOPP LASAGNE,KVEDEKREM, AMADINEPOTET OG EINEBÆRSAUS

SJOKOLADEMOUSSE MED MARINERTE MULTER OG VANILJEIS
kr 395,-

KLASSISK JUL:
PINNEKJØTT MED TILBEHØR (SERVERES 2 GGR) kr 295,-

LUTEFISK MED TILBEHØR(SERVERES 2GGR) kr 295,-

RISKREM 69,-

JULETALLERKEN INKL RISKREM kr 295,-

1 kommentar: