Chilistekt scampi, persillegratinert sjøørret, ,norsk spekeskinke, røkt
svinekam, myke vårruller med kamskjell og ørretrogn, grønne
oliven, rosmarinstekt lammelår med selleristappe
onsdag 19. august 2009
Vertshuset utvider med catering
Etter en super sommersesong, utvider vi nå med cateringvirksomhet. Vi gleder oss, og fikk en kickstart med både sjeiken av Quatar på besøk, og senere Håkon og Mette Marit!
Vi; Thomas og Mia, driver det vi mener er byens beste restaurant, så bra, at vi på oppfordring har startet Vertshuset Catering som del av Vertshuset.
Kom på besøk, og nyt god, ren mat basert på ferske råvarer. Hyggelig betjening med mange smil på lur har vi òg..
Vi sees!
Lenger nede på siden finner du eksempler på vår fristende cateringmeny.
-Thomas var blant finalistene i NM i kokkekunst i 2004! - Vi kan tilpasse menyen for akkurat DEG! Skal du arrangere temafest og trenger råd... Spør oss. - Ønsker du kokk rett hjem i stua? Det ordner vi. - Froland Kjøtt leverer ferske råvarer til oss. - Sjeiken av Quatar likte maten vår så godt, at han under Offshore VM krevde at kun Vertshuset skulle lage maten hans. -At de kongelige òg liker maten vår- i sommer var Mette Marit og Haakon på besøk.
Vertshuset
Ligger nede i havna i Tvedestrand. Vi har koselige lokaler inne, og også en flåte hvor du kan nyte maten.
TAPAS. Mmmmmm...
CateringMeny- I tillegg til restauranten har vi nå òg catering.
‘Sjeikens’ fisk og skalldyrsbuffet: Chilistekt scampi, persillegratinert sjøørret, ferske reker, kamskjell med sitronvinaigrette, myke vårruller med laks, koriander og lakserogn, kongekrabbe naturell. Dijonglaserte Amadine poteter. Brød og aioli. Pris 275,- pr kuvert.
Klassikeren -buffet: Roastbeef med remulade,helstekt ørret, einerrøkt laks med eggerøre, norsk spekeskinke, røkt svinekam, Waldorfsalat, karbonader m/løk, potetsalat. Flatbrød og brød. Pris 189 pr kuvert.
Tapas: Spanske kjøttboller med tomatsaus, friterte artiskokker med marinerte tomater, oksepastrami, rosmarin og limestekt kyllingbryst, rotfruktsalat,myke vårruller med kamskjell og ørretrogn, grønne oliven, lettrøkt sjøørret med kapersmajones, hvitløksstekte Amadine poteter. Brød og aioli. Pris: 255 pr kuvert.
3-retters middag. Vi kan òg lage opp til 6 retters middag. - Lettrøkt Sjøørret med kapersmajones, myke vårruller fylt med kamskjell og ørretrogn, sammen med blomkålkrem. - Rosmarinstekt Lammelår med sellerirotstappe, fløtegratinerte poteter og rotgrønnsaker, sammen med hvitløkssjy. - Sjokolademousse med sitron og limegranité, vaniljekrem og friske bœr. 335,- pr kuvert. Kontakt oss for menyforslag, eller komponér din egen meny!
Vi lager gjerne snitter, 29,- pr stk og smørbrød, 59,- pr stk.
Maten serveres hvor dere måtte ønske- hjemme hos dere eller i lokaler som passer for din anledning. Vi tilbyr intime lokaler på Vertshuset- max 35 personer. For større selskaper er våre romslige lokaler på Loggen godt egnet. Der er det plass til 80 pers.
Vi ønsker dere velkommen til å feire konfirmasjon, bryllup, barnedåp og andre spesielle anledninger. Eller rett og slett for litt ekstra hygge med jobben gode venner.
Vi kommer i år som i fjor til å tilby fristende julebord og påskebufféet.
Kontakt oss
Vertshuset v/ Mia Åbonde og Thomas Tangen. Wrold Wroldsens gt. 8. Tvedestrand. Tel. 47 90 92 72
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar